Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

 

Emme ole vastuussa reseptien käytön seurauksena aiheutuvista mahdollisista ikävistä seurauksista. Jokaisen on syytä olla tietoinen omista allergioistaan ja sairauksistaan tai muista mahdollisista tekijöistä, jotka saattavat asettaa erityisiä rajoituksia ruokavalion tai tiettyjen ruoka-aineiden käytön suhteen.

 

Uusia ruoka-aineita kokeiltaessasi tai uutta ruokavaliota aloittaessasi ole aina ensin yhteydessä omaan lääkäriisi.

 

Ennen reseptien sisältämien lisäravinteiden ja superfoodien sekä muiden ainesten käyttöä tutustu kunkin tuotteen pakkausselosteeseen sekä käyttöohjeisiin.

 

Emme voi taata, että reseptien käytön seurauksena sivustollamme esitetyt mahdolliset hyödyt toteutuisivat varmasti. Painonpudotus ja muutokset terveydentilassa perustuvat moneen eri tekijään. Näitä tekijöitä ovat muun muassa liikunta, ruokailurytmi, uni, lepo, stressi, sairaudet sekä geneettiset tekijät. Tästä syystä emme voi taata, että reseptien säännöllinen käyttö johtaisi sinun kohdallasi painon putoamiseen tai muuhun mahdolliseen hyötyyn.

 

Asiakaskokemusten esimerkit ja muiden asiakkaiden saavuttamat tulokset ovat aina yksilöllisiä, eivätkä päde jokaiseen ostajaan. Muiden asiakkaiden saavuttamien tulosten tarkoitus ei ole taata, että kuka tahansa voi saavuttaa vastaavanlaisia tuloksia.

 

Hyväksymällä tämän vastuuvapauslausekkeen hyväksyt samalla, ettemme ole vastuussa tarjoamimme tietojen, tuotteiden tai palveluiden vaikutuksista omaan onnistumiseesi.