Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä verkkokaupastamme osoitteesta hyvinvointikauppa.mycashflow.fi ostoskorin kautta. Kaikista tilauksista toimitetaan tilausvahvistus sähköpostiin, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Maksutavat

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken, LähiTapiola Pankki, Neocard sekä Collector-lasku.

Verkkopankkimaksamispalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy yhteistyössä kotimaisten pankkien kanssa.

Checkout Finland Oy
y-tunnus: 2196606-6

PL 322 33101
TAMPERE
asiakaspalvelu@checkout.fi

 

Toimituskulut

Tuotteiden toimituksesta ei peritä toimituskuluja.

 

Toimitustapa ja -aika

Tuotteet toimitetaan pdf-tiedostoina tilausvaiheessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. 

 

Vaihto- ja palautusehdot

Joidenkin tuotteiden kohdalla on saatettu erikseen mainita erityisestä tyytyväisyystakuusta. Tyytyväisyystakuu on voimassa 14 vuorokautta tilaushetkestä. Emme vastaanota palautuksia näiden tuotteiden osalta tyytyväisyystakuun päätyttyä. Tyytyväisyystakuu ei koske paketteja, joissa tuotteet ostetaan normaalihintaa edullisemmin.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, jonka osalta on mainittu erityisestä tyytyväisyystakuusta, ota yhteyttä info@laihdutusreseptit.fi ennen tyytyväisyystakuun päättymistä.

Liitä ilmoituksesi mukaan seuraavat tiedot:

-asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
-pankkitilinnumerosi iban-muodossa sekä bic-koodi
-kopio tilauksen yhteydessä saamastasi tilausvahvistuksesta
-vapaamuotoinen selvitys tuotteen puutteista

Tyytyväisyystakuun piiriin kuuluvien tuotteiden osalta kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

 

Ongelmatilanteet toimituksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on viallinen tai asiakkaalle toimitettu tuote on väärä, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi
osoitteeseen info@laihdutusreseptit.fi

Ilmoitus viallisesta tuotteesta tai virheellisestä toimituksesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

 

Muut ehdot

Yksittäisiin tuotteisiin voi liittyä erityisiä ehtoja, jotka on mainittu tuotteen esittelyn yhteydessä. Tuotekohtaisia ehtoja sovelletaan ensisijaisesti kyseisen tuotteen kauppaan, jos tuotekohtaiset ehdot ja etäkaupan yleiset ehdot ovat keskenään ristiriidassa.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Emme luovuta asiakkaiden tietoja kolmansille osapuolille.

 

Sovellettava laki ja erimielisyydet

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Kuluttajalla on oikeus ongelmatilanteissa nostaa kanne myyjän kotipaikan yleisessä alioikeudessa tai saattaa asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.